Korrek Pro Center Yrittäjäksi

Haluatko yrittäjäksi suomalaisen autonhoidon paalupaikalle? Hae yrittäjäksi KORREK Pro Centeriin!

KPC Keilaniemi Gabriel

Suomen paras palvelu ja asiantuntemus AUTONHOIDOSSA

KORREK Pro Center on vuonna 2022 perustettu uudenlainen autonhoitoalan franchise-ketju, jonka omistaa kotimainen perheyritys Berner Oy. KORREK Pro Center palvelee asiakkaita monipuolisella palvelutarjonnalla auton käsinpesusta pinnoituksiin, tuulilasinvaihtoihin ja rengaspalveluihin.

MILLAINEN ON KORREK PRO CENTER-YRITTÄJÄ?

Haemme joukkoomme innostuneita ja yrittäjähenkisiä autonhoidon ammattilaisia, joille työn jälki on onnistumisen tärkein mittari.

Olet aloitteleva yrittäjä tai kokenut konkari ja sinulla on halu ja into kasvattaa omaa yritystäsi ja kehittää koko franchise-ketjun toimintaa yhdessä muiden yrittäjien kanssa.

Luottotietosi ovat kunnossa, olet määrätietoinen ja motivoinut ja haluat tehdä menestyksekästä liiketoimintaa. Palveluhenkisyys ja hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle luontevaa. Sinulla on kokemusta autonhoidosta ja haluat tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua.

MITÄ KORREK PRO CENTER YRITTÄJYYS TARJOAA SINULLE?

Berner Oy tarjoaa sinulle liiketilat ja mahdollisuuden kannattavaan KORREK Pro Center -liiketoiminnan harjoittamiseen pitkällä vuokrasopimuksella. Tilat saat käyttöösi lähes valmiina ulkoasua ja pesulaitteistoja myöten.

KORREK Pro Center -ketjun pisteet sijaitsevat aina huippupaikoilla, esimerkiksi vilkkaimpien kauppakeskusten tiloissa tai Business Park -yrityspuistoissa. Liikepaikat voivat olla täysin uusia tai olemassa olevia autopesuloita, jotka muutetaan KORREK Pro Center -konseptin mukaisiksi.

KPC logo fiiliskuva

tukea markkinointiin

Saat meiltä tarvittavat työkalut paikalliseen mainontaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja tuemme sinua markkinoinnissa. Vähäiselläkin investoinnilla pääsee mukaan, ei suuria Franchising-maksuja. Saat meiltä liikkeenjohdon tuen, perehdytyksen ja jatkuvan tuotekoulutuksen.

KORREK Pro Center -ketjun tavoite on korkealla: kasvaa maanlaajuiseksi ketjuksi vuoteen 2025 mennessä.